La setmana passada vam celebrar la setmana de les arts escèniques i de carnaval a l’escola. Després de veure l’espectacle “la gravetat de les fruites”,vam començar a parlar de les arts escèniques i a fer dinàmiques i activitats al voltant de l’obra.

Algunes de les activitats que vam dur a terme els crancs juganers i els dofins saltarins són: pintura d’un mural amb les mans vinculada a l’expressió d’emocions i sentiments i dinàmiques  d’aula d’arts escèniques (jocs per imaginar amb el cos, exercicis de tècnica i expressió de la veu, acompanyament d’una creació col·lectiva, consciència i expressió corporal, jocs de silenci…).

També vam rebre la col·laboració d’algunes famílies de l’aula les professions de les quals tenien a veure amb les arts escèniques. Rebre la visita d’una cantant i actriu ens va permetre realitzar dinàmiques d’expressió a través del cos i realització d’una obra de teatre on els infants eren els protagonistes. També ens va visitar un pare, fotògraf i productor audiovisual. Gràcies a ell vam aproximar-nos al món de la fotografia i coneixement d’estris i eines i dels seus usos. Vam participar en la realització d’enregistraments i produccions audiovisuals.

Finalment, al llarg de la setmana de Carnaval hem fet seguiment de les consignes del rei Carnestoltes i una gran desfilada i festa, que tan trobàvem a faltar!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search