És molt necessari el compliment d’aquestes normes i recomenacions.

L’ordre és un dels principals objectius que un centre educatiu ha de transmetre als seus alumnes. La col·laboració de les famílies és imprescindible.

Entrades a l’escola

L’entrada serà per la porta principal de l’escola del carrer Sardenya. Al matí s’obrirà a les 9h i a la tarda, a les 15,00 h.

Els alumnes d’Ed. Infantil seran acompanyats pels seus pares o tutors per les escales del pati de l’escola que condueixen a la terrassa de la primera planta; allà els esperaran les seves mestres.

La porta del carrer Sardenya es tancarà a les 9:05 h.

Sortides a l’escola

S’efectuaran per la porta principal del carrer Sardenya. Els pares dels alumnes de (P3, P4 i P5) pujaran per l’escala del pati, a buscar als seus fills/es a la terrassa.

De 1r fins a 6è de primària, els tutors baixaran els alumnes a l’entrada del carrer Sardenya, i a partir de 3r els nens marxen sols a casa. Us preguem que no bloquegeu el passadís de l’entrada, ja que l’escola disposa d’un espai prou ampli on us podeu esperar. També us demanem que respecteu les zones enjardinades i que tingueu cura que els vostres fills/es no s’enfilin per les baranes.

Per respecte a la resta de persones de la comunitat educativa, us demanem la màxima puntualitat a l’hora de fer les entrades al matí i les sortides.

L’assistència a l’escola dels alumnes matriculats és obligatòria, així doncs, un alumne no pot faltar a no ser que sigui degut a una causa justificada. Per tant, és obligatori portar el justificant cada vegada que l’alumne hagi faltat al centre.

Es prega a les famílies que, per la tranquil·litat de tots, si un alumne no ha de venir a l’escola ho comuniqui al tutor.

També és obligatori arribar amb la màxima puntualitat a l’escola, serà considerat que un alumne arriba amb retard si entra a l’aula més tard de les 9,05. Cal justificar també per escrit els retards. Un alumne que arribi amb retard quedarà constància en el registre d’aula, i en casos reiteratius, s’activarà el protocol d’absentisme.

Comunicacions

Es prega a les famílies que totes les comunicacions, avisos, encàrrecs, etc. es facin a través d’una nota pels alumnes d’Educació Infantil, 1r i 2n de primària dins de la carpeta missatgera.

Pels alumnes de 3r a 6è cal fer-ho a través de l’agenda escolar. També podeu fer ús del correu electrònic, que cada tutor/a us facilitarà el dia de la reunió de pares.

Es comunica a tots els pares, que NO PUGIN  a les classes, per tal d’evitar endarreriments en el funcionament del Centre.

Us demanem que llegiu atentament totes les circulars que us enviem.

Altres informacions

    • Els alumnes no podran sortir de l’escola en l’horari lectiu si no són acompanyats per un adult. El tutor ha d’estar prèviament informat a través de l’agenda o nota.
    • Us agrairíem que si heu canviat de correu electrònic, ho comuniqueu a l’adreça direcció@escoladelesaigües.cat

 

  • SERVEI DE MENJADOR. Per tal de millorar l’organització d’aquest servei, amb l’acord del Consell Escolar, s’acorda que tots els alumnes esporàdics que s’acullin al servei de menjador ho hauran d’avisar amb 2 dies d’antelació.
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search