Benvolgudes famílies,

Després del tancament de les escoles  i la crida al confinament per poder fer front a l’COVID-19, a Scolarest volem seguir estant a prop vostre i aportar el nostre granet de sorra en aquesta situació.

Amb aquest fi, neix “Scolarest a Casa”, un projecte que podràs seguir al nostre canal @scolarest_es (Instagram)-

Durant aquesta primera setmana, trobaràs a DIARI una proposta de Menú i Activitats lúdiques per aquests dies de convivència familiar permanent.

 A partir de la  propera setmana  trobaràs més novetats:

  • Un menú setmanal amb totes les ingestes (des de l’esmorzar fins al sopar) totalment equilibrat pels nostres dietistes
  • Una llista de la compra, perquè sàpigues els ingredients que has de comprar per seguir el nostre menú
  • Diàriament et farem arribar les receptes de el dia
  • Diàriament et farem arribar activitats lúdiques.

Volem que no falti la diversió, la bona alimentació, l’aprenentatge i moltes dosis d’entreteniment a casa.

Et convidem a compartir a través del web del Centre aquest Projecte i animis a totes les famílies  a poder seguir-nos, a través del nostre canal @scolarest_es o https://stopcoronavirus-compass.com/

 Esperem que tota la Comunitat Educativa i les famílies de l’escola es trobin bé i un cop més, ens posem a la vostra disposició.

Una salutació,

Equip de menjador.

EL NOSTRE MENJADOR

Cada dia es cuinen els àpats del menú a la nostra cuina, que està basat en la dieta mediterrània. Per elaborar-lo s’utilitzen, en la mesura del possible, productes de qualitat, de proximitat i de temporada, frescos i ecològics.

El servei de menjador està gestionat per l’empresa SCOLAREST, així com l’equip de monitores i monitors.

EL NOSTRE PROJECTE

L’espai de migdia és un moment de relació, de convivència i ple de possibilitats on l’infant és el protagonista.  A més, durant aquest temps, es desenvolupen i es potencien valors com la coeducació en la igualtat de gènere, la cultura per la pau, la millora de la convivència, el respecte a la diversitat, el foment de l’almentació saludable, la cohesió de grup, la gestió de conflictes i les habilitats personals.

El projecte educatiu que portem a terme; MENJAR bé i APRENDRE a VIURE millor, és molt més que un projecte, és també una nova filosofia, un concepte de treball educatiu basat en tres grans eixos que defineixen la nostra activitat.

Per a més informació relacionada amb el projecte del menjador, podeu accedir en aquest enllaç que us deixem a continuació:

https://drive.google.com/open?id=15Iboa-m25AyWobru_YKE-lMrlqxau5Ma

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search