Escoles + Sostenibles (abans Agenda 21 Escolar) és un programa pensat per facilitar la implicació dels centres educatius en l’ambiciós projecte planetari d’imaginar i construir un món millor i més sostenible, començant per la intervenció en l’entorn més immediat.

El compromís de l’Escola de les Aigües amb el projecte Escoles + Sostenibles es fonamenta en tres àmbits d’actuació concrets:

  • L’hort ecològic: tots els alumnes des de P3 fins a 4t de primària tenen el seu espai dins l’hort per plantar i cuidar les plantes i hortalisses i observar-ne el procés de creixement. Aquesta activitat es relaciona amb l’àrea de medi natural.
  • Compost orgànic: les deixalles orgàniques generades a l’hora de menjador, es dipositen en un compostador i en finalitzar el procés, s’utilitza el compost per abonament de l’hort.
  • Reciclatge: totes les aules disposen de tres tipus de cubells on es separen les deixalles segons siguin plàstic, paper o rebuig.
    Algunes d’aquestes matèries les reutilitzem a les nostres classes de plàstica.

A més, apostem per la reducció de residus i per això recomenem que els nostres alumnes facin servir carmanyoles o altres tipus d’embolcalls més sostenibles i alternatius al paper d’alumini i el plàstic d’un sòl ús.

El nostre hort
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search