El passat dimarts 9 d’octubre, les classes de 2n A i B, vam anar  d’excursió a Sant Martí de Sarroca a prop de Vilafranca del Penedès per tal de poder conèixer què és la verema en directe.

Quan vam sortir de l’escola plovia a bots i barrals però al cap de poca   estona i mentre anàvem fent camí amb l’autocar, va sortir un preciós l’Arc de Sant Martí que va anunciar la fi del mal temps.

 

Després d’uns quants quilòmetres vam arribar a la casa de colònies Cal Estol. Uns monitors ens esperaven per acompanyar-nos a les vinyes i ajudar-nos a recollir un raïm ben dolç i al punt. Un cop feta la collita per grups de quatre i amb els peus ben nets, vam trepitjar el raïm, tal i com es feia antigament, tot cantant la cançó de la verema. Vam obtenir un bon most que ens vam emportar a l’escola per a fer un experiment sobre la fermentació

 

Després vam visitar les bodegues Mas Bertrand on ens van explicar com el most es transforma en vi i les seves varietats. Abans de tornar a l’escola vam fer un tastet de most que va resultar ser molt dolç i agradable al paladar.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search