La setmana passada vam fer la sortida de música amb els infants de P3. Vam anar al Kiddy’s music a veure l’obra de teatre musical Les Set Nanonetes.

Prèviament amb el Jordi van treballar les notes musicals amb les campanes per tal d’ensenyar-nos com cantar i organitzar les notes que formen l’escala musical.. Els nens i les nenes van gaudir molt de l’obra i de la passejada pel barri.

A continuació, us deixem la descripció de l’obra i algunes imatges del passeig, ja que a dins del teatre no es podien fer fotografies.

“En Guillem i la Marta acaben de trobar el tresor més ben guardat del seu avi; l’altell on amagava les seves joguines i instruments de música. Entre les joguines es troben set titelles. Són set simpàtics nans amb els quals els nostres protagonistes muntaran el seu propi joc, ple de notes i colors i … una bruixa a la que no li agraden les notes ben afinades! Amb l’ajut dels assistents cantant ben afinades, “Les Set Nanonetes” podran desfer l’encanteri que havia deixat a la “Blancaneus” adormida i faran fugir a la bruixa per sempre més.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search