PROU PLÀSTIC! 

Benvolgudes famílies,

La setmana passada ens vam endinsar en el món dels mars i els oceans, descobrint què s’hi amaga a les profunditats del nostre Planeta Terra i no ens ha agradat massa el que hi hem trobat, ja que resulta que estan plens de plàstics, papers, llaunes, ampolles, etc, i moltes espècies marines estan morint per culpa dels éssers humans que no cuiden i estimen la Terra.

Els nens i les nenes de 1r ja estan molt conscienciats i han estat treballant la problemàtica dels plàstics al mar. Aquesta setmana ens han estat donant idees i aconsellant sobre què podem fer per canviar aquesta dificultat i com ho podem fer. Ens van demanar la col·laboració de tots i totes els alumnes de primer, per tal de conscienciar a la població de la importància de la cura dels nostres mars i els nostres oceans. Per fer-ho, han elaborat i dissenyat uns cartells meravellosos amb uns missatges molt significatius i que tots i totes hauríem de llegir i ens haurien de fer reflexionar. Encara estem a temps de salvar a les espècies marines i que no s’extingeixen, però només l’ésser humà és capaç de canviar aquesta problemàtica. Fixeu-vos-hi, us ho diuen els nens i les nenes de 1r! Empaperarem tota la ciutat amb els seus cartells per conscienciar a la població.

Aquesta activitat també ens ha fet replantejar la importància de reciclar, i aquesta setmana hem començar a treballar les tres R: Reduir, reciclar i reutilitzar. Les coneixeu? Els alumnes de 1r ja us poden explicar què són les 3R i per què són importants. 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search