Benvolgudes famílies, ja hem començat de nou els nostres projectes!

Els alumnes de 1rA van realitzar fa una setmana la votació del projecte per decidir què volen saber i van tenir molta curiositat pels oficis i les professions. Així doncs, tots plegats hem decidit començar a treballar els oficis del barri com a projecte.  Ja hem realitzat algunes activitats i estem aprenent moltes coses que no coneixem!

A la classe de 1rB també vam fer la nostra votació, on van sorgir moltes inquietuds i interessos. Una alumna es va qüestionar com som capaços de moure els dits de les mans i els peus, així doncs, aquest debat va fer sorgir altres qüestions com: quina forma té un cor i com podem els humans caminar.

Tots plegats, vam decidir que aquest trimestre ens endinsarem en el món del cos humà i tots els seus misteris. L’altre dia vam sortir al pati per començar a treballar els nostres coneixements previs i vam dibuixar un cos humà. Sembla que hi ha moltes coses que no sabem encara i que tenim moltes ganes d’aprendre. Aquesta setmana ja hem vist, a través d’imatges, un cor i uns pulmons reals.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search