És un gran orgull i satisfacció poder comunicar-vos que som una escola Baldiri! 

Benvolguts i benvolgudes, 

Aquest any ens hem presentat als premis Baldiri Reixac, en la categoria Connexions, de la Fundació Carulla, amb el nostre Projecte d’Arts escèniques a l’escola que hem començat a crear i implementar amb La Perla 29

Vam presentar la nostra candidatura al gener de 2020 i després de ser preseleccionats entre els 15 finalistes, durant el mes d’abril vam tenir una reunió virtual amb els membres del jurat per tal de compartir amb més profunditat el nostre projecte conjunt.

Finalment, aquest mes de maig ens han comunicat que som una de les escoles guanyadores del premi, que consisteix en una aportació econòmica de 4000 euros, un programa d’acompanyament durant el curs 2020/2021 i la participació en la ‘Formació de pedagogies artístiques 2020’.

Volem agrair en primer lloc a la Perla 29 i a l’Anna Madueño per la seva directa implicació amb el projecte conjunt “Les arts escèniques, una eina d’aprenentatge, educació i transformació”, així com a tot l’equip docent de la nostra escola per apostar i tirar endavant el projecte. 

També volem agrair al Consorci d’Educació de Barcelona el seu suport i al programa “Eines pel Canvi”, amb el nostre mentor Jordi Canelles, per haver-nos fet la proposta i el contacte amb la Perla 29. 

Moltes gràcies al Servei Educatiu d’Horta-Guinardó per estar sempre al nostre costat i, especialment, a la Montse Tarrés i a la Marta Faus pel seu suport, seguiment i ànims en l’elaboració del projecte. També volem fer extensiu aquest agraïment a la xarxa 0-18 d’Horta-Guinardó i a l’Associació de Veïns del Baix Guinardó.

I, sobretot, volem agrair a l’AFA i a les famílies de la nostra escola el seu suport incondicional i dir MOLTES GRÀCIES als nens i nens, nois i noies de l’escola, que són els que dia rere dia omplen de sentit la nostra tasca i els nostres projectes.

Ben aviat es farà l’entrega de premis de manera virtual i en ‘rigorós diferit’, el 7 de juny, des del Teatre Lliure de Barcelona. Us convidem a tots i totes a ser-hi presents virtualment!

premi_baldiri_connexions_guanyadors2.jpg
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search