Sortida al Museu d’Història de Catalunya – 6è

Recorregut de la tecnología a través de la història. Des de la primera eina prehistòrica fins als últims invents del segle XXI, els humans han ideat diferents artefactes tecnològics per ajudar-se en la seva tasca diària. Darrere de cada invent hi ha hagut sempre amagada una necessitat humana.

Hem descobert què va portar als homes i les dones de temps passats a idear la sínia, el molí o la turbina, entre molts d’altres

El recorregut ens ha donat una visió transversal de la història visitant les dues plantes dedicades a l’exposició permanent del Museu. Els principals temes que hem treballat són l’evolució tecnològica relacionada amb cada època, els diferents tipus d’aprofitament energètic, els avenços relacionats amb la millora de l’agricultura, els vinculats a la transformació del paisatge i les noves tecnologies de la informació i de la comunicació.

Hem experimentat i comprès determinades característiques tecnològiques d’una manera més sòlida.

Hem identificat alguns avenços tècnics que han contribuït a la millora del treball i la qualitat de vida de les persones al llarg de la història, hem conegut els usos dels diferents tipus d’energia que es van utilitzar i s’utilitzen (energia humana, hidràulica, del vapor i elèctrica), valorat els beneficis que ens han proporcionat els avenços tecnològics.

6è al museu història de Catalunya
Visita al Museu d'Història de Catalunya

Recull dels millors moments

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Festival de danses de primavera