Benvolgudes famílies,

tal i com ja us vam informar a inici de curs, us volem recordar que el proper dijous 7 de desembre tenim festa de lliure disposició al centre per tant, no hi haurà classes ni activitats extraescolars aquell dia.

D’altra banda, el proper 21 de desembre serà dia no lectiu a Catalunya, per tant, no s’impartirà classe degut a la convocatòria d’eleccions al Parlament de Catalunya agendada per aquell dia. Així s’estableix, fent referència a l’article 13.4 del Real Decret 605/1999 que diu que “en el supuesto de que el dia fijado en los correspondientes Decretos de convocatoria para la celebración de las elecciones no sea festivo, se considera inhábil a efectos escolares en el territorio correspondiente“.

Com que la nostra escola és seu electoral, tampoc no es podran dur a terme les activitats extraescolars per aquell dia.

El dia següent, divendres 22 de desembre serà dia lectiu, és a dir, es reprendrà amb normalitat l’activitat escolar tot i que també us recordem que aquell dia tenim jornada intensiva.

Pel que fa a les activitats de fer cagar el tió d’infantil i cicle inicial, que en principi estaven previstes per al darrer dia de classe, hem considerat oportú traslladar-les al dimecres 20 de desembre ja que divendres coincideix amb l’activitat de piscina de cicle inicial.

 

Equip directiu

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search